Συμμετέχω

Eyes of Light workshop2

Πως μπορείτε να συμμετέχετε:

Συμμετέχετε στα Προγράμματα Θεραπευτικής Φωτογραφίας

Αν έχετε προσωπική εμπειρία καρκίνου (είτε τώρα, είτε στο παρελθόν) μπορείτε να πάρετε μέρος. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στην Αθήνα, συνήθως κοντά σε στάση μετρό. Συμπληρώστε τη φόρμα ΕΔΩ για να δηλώσετε ενδιαφέρον και διαθεσιμότητα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Συμμετέχετε στη δράση Survivors του Καρκίνου: Τα Πρόσωπα της Ελπίδας

Όσες μέρες, μήνες, χρόνια κι αν έχουν περάσει από τότε που σας επισκέφτηκε ο καρκίνος, τώρα είναι η ευκαιρία να νιώσετε και να δώσετε δύναμη μέσα από το δικό σας Πρόσωπο της Ελπίδας. Συμπλήρωστε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ για να πάρετε μέρος.

Αν έχετε αγαπημένο πρόσωπο που νοσεί από καρκίνο, μπορείτε να πάρετε μέρος στα Εργαστήρια Βιωματικής Φωτογραφίας για Οικείους Ασθενών. Συμπληρώστε τη φόρμα ΕΔΩ για να δηλώσετε ενδιαφέρον και διαθεσιμότητα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Συμμετέχετε στη δράση Survivors του Καρκίνου: Τα Πρόσωπα της Ελπίδας 

Συμπλήρωστε τη φόρμα συμμετοχής φωτογράφων (περιλαμβάνοντας link για την ιστοσελίδα σας) ΕΔΩ για να δηλώσετε ενδιαφέρον. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Αν ενδιαφέρεστε να συμβάλλετε στο έργο μας με τις γνώσεις, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ για να συζητήσουμε προτάσεις και πιθανή συνεργασία.

Αν είστε φορέας που υποστηρίζει ανθρώπους με εμπειρία καρκίνου ή άλλων σοβαρών νόσων, επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ για να συζητήσουμε την υλοποίηση κάποιου προγράμματος στο χώρο σας ή/και για τα μέλη σας.

Η οικονομική υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού μας αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα για τη βιωσιμότητά του και τη συνέχεια του έργου μας. Εάν επιθυμείτε να υποστηρίξετε και να ενισχύσετε τις δράσεις μας, ο ακόλουθος τραπεζικός λογαριασμός της ALPHA BANK βρίσκεται στη  διάθεσή σας:

GR9201403490349002002008691 

Δικαιούχος: EYES OF LIGHT – ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Προγραμματισμένα εργαστήρια, σεμινάρια και δράσεις: